Ese pod technológiaEse pod technológiaA kávékészítésnek ma már nagyon sok formája ismert, hiszen erre a gyártók nagyon sok eszközt terveztek meg. Napjainkban az elektromos kávékészítő gépek és az Ese Pod rendszerek is elterjedtek. Az említett rendszer különlegesség az egyszerűségben rejlik, hiszen ez a technológia hihetetlenül kényelmes.

A kávészemek nagyon sok módszerrel készülhetnek el és így az emberek számos ízesítéssel találkozhatnak. Az Ese Pod kávépárnák szabványszerűen készülnek, így vásárláskor nem kell odafigyelni a méretre. A párnácskákat egy speciális kávégép készíti el, ezeket pedig a gép külön erre a célra kialakított tárolójába kell elhelyezni.

Az Ese Pod kávépárnák tömege 7 gramm, azonban ez nem kevés, mivel az elkészült kávé íze ínycsiklandó és intenzív. Természetesen az ízesítések választéka óriási és még olyan ízű párnák is megvásárolhatóak, amelyek eddig csak a vendéglátásban voltak jelen. Az Ese Pod technológiával sokkal gyorsabban megy a kávékészítés és ürítéskor nem kell vigyázni arra, hogy a zacc kihull a tárolóból.