Rooibos teaTeázni szinte mindenki szeret. Vannak, akik csak a fekete teát isszák, mások a különböző gyümölcsteákra vagy a zöldre esküsznek. Azok, akik igazán különlegesen finom italt akarnak inni, az a rooibos tea fogyasztását választják. Ugyanis ez az egyik legértékesebb és legkeresettebb teakülönlegesség az egész világon.

Dél-afrikai Cape tartományban honos vörös-bokor hajtásaiból kerül előállításra. Dús aromájú, vörös színű italról beszélünk, aminek összetételében számtalan olyan anyag megtalálható, ami a szervezet számára jótékony hatással van.

Kitűnő folyadékpótló nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekeknek is, hiszen koffeint egyáltalán nem tartalmaz a rooibos tea. A teahaz-ajandek.hu webáruház polcain többféle ízesítésben található meg ez a termék, méz, cseresznye, erdei gyümölcs, karamell, fűszeres narancs,

málna és birsalma, gyömbér, illetve fahéjas szilva is. Több információt is olvashat a rooibos tea produktumról, hogyha belép a fent említett weboldalra, valamint megrendelheti az Önnek tetsző teát.