A mezőgazdaságban vagy az állattartásban, de még egy díszkert kialakításában is gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű és kiváló minőségű vízről. Ezt a nyomásnak remekül ellenálló csővezetékeken keresztül lehet megoldani, valamint a stabil KPE idom csatlakozások sem maradhatnak el a rendszerből.

Ezen kiegészítőknek a szerepe általában a jó elosztás. Legyen szó több irányban történő folyadék elvezetéséről, leszállóágak beiktatásáról, sérült vezetékek javításáról, több cső összetoldásáról, ezekben a feladatokban a KPE idom mindig a rendelkezésünkre áll. Külső- és belsőmenetes típusok, javító, megfúró, T idomok bőséges választéka áll rendelkezésünkre a szivattyuwebaruhaz.hu webfelületen.

Tekercsben pedig kapható KPE cső, amivel összeköthetőek a különféle csatlakozók. A magas minőségű alapanyagból készült termékek gondoskodnak róla, hogy a nagy gonddal összeszerelt rendszer sokáig ellássa a feladatát, minden probléma nélkül. Ha szükség lenne valamilyen plusz KPE idomra a teljesség érdekében, akkor azok csak pár kattintásra vannak tőlünk.