Napraforgó adapterAz egyik leggyakrabban előforduló mezőgazdasági termény, a búza után, amellyel a konyhánkban találkozhatunk a napraforgó, illetve az abból készült étolaj. Betakarításához kombájnra van szükség, mégpedig olyanra, aminek az elejére napraforgó adapter van telepítve. A gigafarm.hu weboldalon a különféle mezőgazdasági gépek, tartozékok és alkatrészek mellett, napraforgó adaptert is forgalmaznak.

Ez a kellék egyszerű, ám rendkívül stabil kialakítású, ezért minimális karbantartást igényel, és ennek ellenére is igazán időtálló, strapabíró. Erre az árucikkre a gyártó 3 éves teljes körű garanciát szavatol. Soros fix és összecsukható változatokban is kapható. Vásárlás előtt mindenképpen érdemes az eladó munkatársaival egyeztetni a pontos méretekről és típusról.

Miután a felek minden részletet megbeszéltek, maga a rendelési folyamat már cseppet sem időigényes művelet, a kiszállítás pedig szintén rövid időn belül lebonyolódik. A napraforgó adapter probléma nélkül le- és felszerelhető, és szinte mindegyik típusú kombájnnal kompatibilis.