Husqvarna fűnyíróA csapadékos nyári időszaknak hála, a kertben a fű folyamatosan és jelentős ütemben nő. Hetente nyírhatjuk, ha azt akarjuk, hogy megfelelő méretű és persze egészséges társulás alakuljon ki. A Husqvarna fűnyíró nagyban megkönnyíti a dolgunkat. Ez a szerkezet egyszerűen irányítható és alapos munkát végez.

A vágófelület egyenesen a présvonalról származik, ami azt jelenti, hogy nincsenek rajta felesleges hegesztési pontok. Ezáltal kivételes ellenállással bír. A Husqvarna fűnyíró megszolgálja az árát, amit mi is tapasztalni fogunk, amint elkezdünk vele dolgozni. A modern kertekben, szinte teljesen nélkülözhetetlen, mert hiányában, gyorsan elharapódzik a helyzet és mindent a gaz fog uralma alá hajtani.

A benzines Husqvarna fűnyíró egy tank üzemanyaggal jelentős területet tisztít meg. Többféle kivitel létezik. Ha tároló tartállyal együtt vásároljuk, akkor mellőzhető az utólagos gereblyélés, amivel több időt veszítenénk el. Az összegyűjtött nyesedék pedig felhasználható komposztkészítésre vagy mulcsként. Döntsünk a Husqvarna fűnyíró mellett!