Kakaóvaj tömbKakaóvaj tömbHa egy olyan készítményt keres, amelyik kellemes illattal rendelkezik, akkor végre megtalálta a számítását! A kakaóvaj tömb könnyen megolvad, ezért nem jelent problémát a felvitele. A kisebb irritációk hamar eltűnnek a segítségével és szerencsés esetben, a gyulladások is elmúlhatnak.

A kakaóvaj tömb gondoskodik a hámlás megszüntetéséről és végre elmúlik a kipirosodás is. A fényvédő hatásnak hála, praktikus lehet a használat, hiszen így elkerülhető a leégés. A kezelésnek köszönhetően, végre elmúlnak a pattanások is.

A bőr rugalmasabbá válik és nem kell félni a kirepedezéstől. A kakaóvaj tömb ára nem magas, ezért egyre többen érdeklődnek a vásárlás iránt. Sokkal kevesebb pénzt kell kiadni érte, mint a hagyományos kozmetikai termékekért, ezért bátran tehet vele egy próbát.

Az 100 grammos kakaóvaj tömb körülbelül egy ezresbe kerül, de akár nagyobb mennyiséget is lehet vásárolni az Ökopolc webáruházából. A termékből, akár újabb kozmetikumokat is lehet készíteni, ezért ebből a szempontból is megéri a vétel.