Wilo szivattyúA házi vízmű rendszer beszerelését mindenki hosszútávra tervezi és szeretné, ha lehetőleg semmi gond nem merülne fel a működtetése során.

Ezen berendezésnek viszont a szíve-lelke a szivattyú, éppen ezért érdemes megfontoltan kiválasztani a megfelelő minőségű típust. Erre a célra a Wilo szivattyú az egyik legkiválóbb választás. Ez a világszerte elismert márkatermék biztosan nem hagyja majd cserben a tulajdonosát. Magyarországi webáruházunkban bőséges kínálattal állunk vásárlóink rendelkezésére. Bár tény, hogy a márkás termékek ára általában sokkal magasabb az ismeretlen, úgynevezett „no name” termékekénél, ám hosszútávon megtérül a befektetés, hiszen nemcsak 2 év garanciát vállalunk rá, hanem Magyarországon cserealkatrész is kapható, nem úgy, mint az utóbbi, olcsóbb árkategóriákhoz.

A Wilo szivattyú többféle célra alkalmazható, típusai közül lehet válogatni például a kert és veteményes öntözésére, meleg víz keringetésére, a lakás fűtésének biztosítására, szennyvízátemelésre stb. Szakembereink segítenek a megfelelő Wilo szivattyút kiválasztani figyelembe véve a szükséges műszaki paramétereket, összehangolva az árakkal.