ÜgyvédVannak olyan helyzetek és esetek, amikor bizony nem kerülhető el az ügyvédi segítség, sőt, olykor kifejezetten jól jön. A hétköznapi embereknek a legritkább esetben tudnak magukon jogilag segíteni, annál inkább Janklovics Ádám ügyvéd és irodájának munkatársai.

Legyen szó közlekedési ügyekről vagy büntetőjogról, az iroda vállalja a képviseletet az ügy legkorábbi időpontjától. A megtörténteken változtatni nem lehet, de mindent megtesznek azért, hogy ami tisztázható, az a helyére kerüljön.

Hétvégi ügyelettel is rendelkezik Janklovics Ádám ügyvéd irodája, hiszen ha előzetes letartóztatásról van szó, az óra ketyeg, mindegy, hogy munkanap, ünnep vagy hétvége van. Ilyenkor gyorsan kell cselekedni. Éppen ezért vezette be Janklovics Ádám ügyvéd és irodájának munkatársai, hogy közülük mindig valaki elérhető legyen ilyen esetekben is.

Ugyanis nagyon fontos, hogy az ügy milyen fényben kerül a bíró elé, egyáltalán eljut-e a bíróig, lesz belőle büntetőeljárás vagy nem. Ehhez nem elég a jó szándék, hanem komoly, naprakész tudás is kell.