Kártyatartó tokAmikor valamelyik szeretett családtagunknak keresünk tökéletes ajándékot, érdemes elgondolkodni azon, hogy talán örülne egy valódi bőr pénztárcának. Amennyiben az illető inkább bankkártyával fizet mindenhol, akkor az eredeti bőr kártyatartó tok a tökéletes opció. Legyen szó akár férfi, akár női ünnepeltről, a kártyatartó tok valóban jó választás lehet, különösen amiatt, hogy a Pénztárca Store webshopban csakis márkás darabokat vannak, méghozzá potom áron!

A pénztárcák terén is széles a választék, sőt, rendelhető hozzá kulcstartó és díszdoboz is. Mielőtt rendelne, azért érdemes figyelembe venni néhány alapot, hogy a kiválasztott pénztárca vagy kártyatartó tok valóban tökéletes ajándék legyen. Klasszikus vagy modern dizájn legyen? Sötétbarna vagy fekete?

Sok kártyához vagy kevéshez lesz? Ha ezek tisztázottak, máris könnyebben megy majd a választás. Most a RFID védelemmel ellátott kártyatartók is nagyon felkapottak. A rádiófrekvenciás azonosításos blokkolóval ellátott modellek meggátolják a távolból történő adat- és pénzlenyúlásokat.