Nehezen megközelíthető helyeken kell dolgozni a felújítási munkálatok során? A stabilepito.hu online áruházban értékesített gurulós állványok nélkülözhetetlen segítők az építkezésen, lehetővé téve az épületek belsejében, azon kívül, valamint az elérhetetlen helyeken történő felhasználást. Ezek széles választékban kerülnek gyártásra az anyaguk, a felhasználási céljuk és a méretük szerint.

A gurulós állványokat alapvetően a következő alkalmazási területekre szánják: homlokzati munkák elvégzéséhez, épületek rekonstrukciójához, műemlékek helyreállításához, ablakkeretek telepítéséhez, valamint a falak és a mennyezet festéséhez.

A használatuk jelentősen egyszerűbb, mint a hagyományos állásoké, a könnyű szerkezetük, a mobilitásuk, a kompaktságuk, valamint a könnyű össze- és szétszerelhetőségük miatt. A szerkezet felépítése egy alapegységből és az azt összekötő polc elemekből áll. Ez a kialakítás egyenetlen felületekre is könnyen telepíthető. A gurulós állványok kerekei gyors mozgást biztosítanak a létesítményekben.