Infraszauna kabinInfraszauna kabinRégóta vágyik egy szaunára a lakásába, de nem tudja milyet válasszon? Kisebb lakásokban is elfér az egyszemélyes infraszauna. Nagyon szép dísze lehet a helyiségnek, mivel design és elegancia jellemzi a faborítású infraszauna kabint, amin kívül és belül is digitális szabályozó található.

Az unalom ellen van beszerelve rádió, ami szórakoztató jelleggel bír. Letisztult stílusa beolvad a lakás miliőjébe. Az infraszauna full spektrum sugárzókkal van felszerelve, amelyek a fényterápiát segítik elő. Az infrasugárzásról köztudott, hogy nagyon jó hatással van az emberi szervezetre. Betegség megelőző hatása kétségtelen, amit orvosi kutatások is alátámasztanak.

Ha egy ilyen szaunát beépít a lakásába, akkor garantált az Ön és családja kiváló egészségi állapota. Jöhet hideg vagy meleg, a szervezete ellenállóbb és kitartóbb lesz. Megspórolhatja a sok gyógyszeres kezelést, a drága tengeri utazásokat, amelyekre azért megy el, mert asztmás. Az infraszauna szinte mindenre jó, amit ajánlott Önnek is kipróbálni.