Biztosan minden szülőt ért már meglepetés, amikor a gyerkőc a falra pingálva élte ki művészi hajlamait, probléma csak akkor volt, ha előtte nem sokkal a szobafestő tette ugyanezt. Ez ma már könnyedén kiküszöbölhető, az Irka Firka szőnyeg ugyanis olyan felületet biztosít az apró művésznek, amit egyetlen mozdulattal letörölhet, hogy újabb alkotásba kezdhessen.

Nem kell többé papír, hiszen ennek a játéknak a lényege az, hogy a kicsi a szőnyegre rajzolhat. Nagyon praktikus ez a festővászon, mert egy egyszerű mozdulattal összehajtható, a kicsi pedig a hóna alá csapja és bárhová magával viheti. Így már a rajzok nem kerülnek a falra sem otthon, sem a nagymamánál vagy a nyaralóban.

A szülők szempontjából is nagyon jó az Irka Firka szőnyeg, mert elkerülhető általa a pillanatnyi bosszúság, amit a nem erre a célra kitalált felületre történő rajzolás okoz. Azért pillanatnyi, mert később már nevetve emlegetik a csemetéjük tetteit. Az Irka Firka szőnyeg már 3 éves kortól ajánlott. Vegye meg a jatekotthon.hu webshopból!