A gyerekek azt szeretik, ha minél nagyobb felületen rajzolhatnak, alkothatnak, ezért történhet meg többek között az is, hogy egyes lurkók a lakás falain is megcsillogtatják a tehetségüket. Ha már az Ön gyermeke is kezdett érdeklődni az ilyesfajta kreatív tevékenységek iránt és szeretné elkerülni, hogy egy óvatlan pillanatban minták kerüljenek a friss falfestésre, akkor az Irka Firka szőnyeg remek szolgálatot tehet.

Ez a nagyszerű eszköz 60×90 cm rajfelületet biztosít a kicsiknek, amit egyszerű mozdulattal le is tudnak törölni. Ráadásul, a Crayola többi maszatmentes termékéhez hasonlóan, az Irka Firka szőnyeg csomagjában található írószerek nem hagynak nyomot semmilyen textílián vagy más anyagon.

A csodás színek csak az Irka Firka szőnyegen fognak megjelenni, így nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan pillanatban a gyerkőc összekeni magát, az asztalt, a bútort vagy bármi mást a környezetében. Igazi megváltást jelent az elfoglalt szülőknek és még a gyermekek is imádják az Irka Firka szőnyeg általi alkotást. Kell ennél több?!