FüggönyökA nehéz munkanap után, az otthon kellemes nyugalmába hazatérve nem is vágyunk másra, csak némi romantikázásra a párunk társaságában.

A palack jó bor és andalító zene elengedhetetlen feltételei a lazításnak, ám a megfelelő fényerőre is érdemes némi figyelmet fordítani, a spagetti függönyök varázslatos repertoárja pedig lehetővé teszi, hogy igazi intim hangulatot teremtsünk. De mi is tulajdonképpen a spagetti függöny?

A szóban forgó innovatív termék, amint azt a neve is sejteti, apró, finom anyagú csíkokból áll, amelyek hol áteresztik, hol kizárják a fényt. Ebből a folyamatos áramlásból meghitt, már-már misztikus hangulat árad, így téve lehetővé a relaxálás maximális élvezetét.

A lakberendezők és a vásárlók nagy kedvence, a hagyományos függönyök újraértelmezett verziója roppant nagy népszerűségnek örvend, sokszínűségéből adódóan pedig tökéletesen kiszolgálja a változatos igényeket. Ha preferálja a modern és a minimalista stílusirányzat dekorációs elemeit, a szóban forgó termék csodás dísze és kiegészítője lehet az otthonának.