Egészséges az infraszauna

Aki azon töpreng, hogy érdemes lenne-e beszerezni szaunát otthonra, az ne gondolkodjon sokáig, mert most az infraszauna.com webáruház kiváló árakkal kecsegtet!

A legtöbben csak a pihentető hatása miatt szeretik a szaunát, azonban ezen kívül még nagyon sokféle érdekes és hasznos folyamatot indít be a szervezetben az infraszauna. A nevében is benne van, hogy infrasugarakat bocsát ki.

Többek között ugyanilyen sugarak érik a bőrünket napozás közben. A legmodernebb infraszaunák képesek IR-A, IR-B és IR-C tartományban sugározni, illetve infrahalogén sugárzókkal vannak felszerelve. Természetesen ezek is részét képezik a kínálatnak. Ez a modern technológia hatékonyabb, ám energiatakarékosabb a Carbon technológiával működő modelleknél.

Aki alacsonyabb árkategóriában gondolkodik, annak érdemes megtekintenie ezt a típust is. A Carbon infraszauna IR-B és IR-C tartományban képes sugározni. A kabinban található egy éritőpanel és ennek segítségével állítható be a kívánt hőmérséklet, illetve a szaunázásra szánt idő.