Stílusos esküvői ruhákStílusos esküvői ruhákA vintage stílus nemcsak a hétköznapi viselet terén éli reneszánszát, mert bizony a menyasszonyi ruhák között is nagyon keresettek a csipkés költemények, amelyek az 1920-as és 1930-as évek romantikáját adják vissza. Aki naplementébe nyúló – akár szabadtéri – esküvőt tervez a párjával, annak minden bizonnyal a vintage esküvő lenne a legjobb választás. Maga a vintage divat a régebbi, nemesebb, különlegesebb és ritkább ruhadarabok gyűjtőneve. Az igazi vintage menyasszonyi ruha színei rendszerint a púderszínek, az ekrü, a krém és nem utolsósorban a tejeskávé árnyalatai.

Egyáltalán ne keressen hófehér modelleket, hiszen a kor a kellemesebb árnyalatokat részesítette előnyben. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy ebben az időszakban milyen anyagból készültek az arák ruhái. A legfontosabb anyag a kortalan csipke volt, amit csodásan ötvöztek szaténnal és selyemmel. A díszítések során gyakran kerültek elő a gyöngyök. Nemcsak a menyasszonyi ruhákat dolgozták ki gyöngyökkel, de a hajba kerülő tűkön is gyöngyök díszelegtek.

A habos-babos fátyoloktól is vegyen búcsút az, aki vintage esküvői ruhában akar oltár elé állni, ugyanis a fonott, virágokkal tűzdelt romantikus hajköltemények szépségének megcsodálása érdekében, ezt a kelléket hanyagolni kezdték. A Tiana Esküvői Ruhaszalon kínálatában található Essense of Australia vintage menyasszonyi ruhák kiváló tervezést tükröznek. A körte, alma, oszlop, normál és homokóra alkatú hölgyekre egyaránt gondoltak a tervezők, a tetőtől talpig csipkés darabok között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Csodásan hangsúlyozzák vagy takarják a nyakat, a vállakat, a mellet, a derekat, a csípőt, valamint a hátat, attól függően, hogy ki miben erősebb. Az vintage ruhákat lágy vonalvezetések jellemzik, így nem csoda, hogy a nagy napra készülő modellek is a légiesen nőies stílust képviselik. A finom anyagok felhasználásával készült ruhákat budapesti bemutatótermünkben Ön is felpróbálhatja a megbeszélt időpontban. Bérlésre is lehetősége nyílik, ennek menetéről oldalunkon talál bővebb tájékoztatást.