Minőségi locsolórendszerA minőség minden esetben fontos, ebben az estben az öntözőrendszer kialakításában is nagy szerepet játszik. A Hunter szórófej technológiájának köszönhetően, igazi prémium termék a kategóriájában elérhető áron. Akadálymentes megoldás, ezért nem fogunk megbotlani benne és nem is fog tönkremenni.

Csak akkor emelkedik ki a talajból, amikor eljön az ideje a locsolásnak. A különböző modellek lehetővé teszik, hogy a Hunter szórófej több esetben is hasznos választásnak bizonyuljon. Az elhelyezésükkor figyelnünk kell a megfelelő távolság megtartására.

Ne tegyük túl közel egymáshoz, mert akkor a Hunter szórófej túl sok vizet fog juttatni egy adott területen belülre és így megtörténhet, hogy máshová pedig nem kerül nedvesség.

Viszont a megfelelően elhelyezett Hunter szórófej visszafolyás-gátlóval felszerelt típusai remek részét fogják képezni a hatékony locsolórendszernek. Választhatunk a rotátoros fúvókákhoz és a spray fúvókákhoz is találni különböző modelleket a gardengal.hu weboldalán, ahol remek árakkal várják az érdeklődőket.