RésszellőzőJelentős költségek spórolhatók meg a fűtés során, ha ideálisan meg van oldva a hőszigetelés. Ennek azonban meglehetnek az árnyoldalai is, amelyek egészségügyi problémákat vethetnek fel. A megfelelő légáramlás szabályozása érdekében olyan résszellőző legyen minden esetben beszerelve, amely biztosítani tudja a friss oxigénben gazdag levegő beáramlását.

Vannak olyan esetek a nyílt égésterű készülékek esetében, amikor ez hatóságilag szabályozott. Ha azonban nem ez a helyzet áll fenn, hanem csak a páralecsapódás ellen akarunk védekezni, akkor létezik lezárható résszellőző, amely tökéletesen ellátja a szerepét, ha szükség van rá.

A pontos részleteket megtudhatjuk az ablakdoktor.hu oldalon, és az itt lévő szakemberek igény szerint elvégzik a beszerelést is. A mesterek gyors és alapos munkát végeznek, aminek hála, nem kell többet tartanunk a nagymértékű párosodás kialakulásától, ezzel együtt a penészedéstől sem. Az egészséges légtér kialakítása érdekében ne maradjon el a résszellőző felhelyezése, akár utólag a kritikus helyeken.