A legtöbb fontos dokumentumot A4 lapra nyomtatják, ez a megszokott méret, ezért ennek megfelelő dossziékat, mappákat szükséges beszerezni, hogy rendezetten tárolhassuk az okmányokat. Ideális választás erre a célra a tokos iratrendező, ami a mindennapi irodai munka elengedhetetlen kelléke. Széles körben használatos termék, ami minden fontos dokumentumnak biztonságos helyet nyújt.

Az officemarket.hu webshopból megrendelhető a Victoria natúr karton (IDVN1) tokos iratrendező, ami pontosan A4 méretű dokumentumok tárolására való. Jellemzői között meg kell említeni azt, hogy újrahasznosított karton alapanyagból készült, gerincvastagsága 75 mm, emelőkaros szerkezetű, erősített kihúzólyukkal, valamint ragasztott címkével.

Utóbbira ráírható, hogy milyen aktákat tartalmaz, így a későbbiekben sokkal könnyebben találjuk meg azokat. Kényelmesen, online rendeléssel szerezhető be a tokos iratrendező, alacsony áron, országos házhozszállítással. Persze a webáruházból minden egyéb irodaszert is vásárolhatunk.