Párásító berendezés Párásító berendezésA fűtési időszakban, az erősen fűtött és jól szigetelt helyiségekben előfordulhat, hogy a levegő páratartalma az ideális alá csökken, ezáltal mind a helyiségben lévő tárgyak, bútorok, festmények károsodhatnak, mind az ott tartózkodók egészsége veszélybe kerülhet. Ilyenkor nagy szükség van a párásító berendezésre.

A Trotec B300-as párásító készülékben megvalósul a modern formatervezés és technika egysége. Ez egy igazi német minőség. Ez a berendezés a klasszikus párásítás elvén működik, tehát mentes a kondenzvíz lecsapódásától és a vízkőképződéstől egyaránt. Tökéletesen alkalmas irodák, múzeumok és ipari helyiségek levegőjének párásítására. A Trotec B300 párásító intelligens kijelzője mindent mutat.

Beépített nedvességszenzorral, integrált levegőszűrővel van ellátva, ezen kívül rendkívül energiatakarékosan működik. Ez a készülék tehát egy igazán jó minőségű berendezés, nagyon sokan kedvelik, vásárolják. Webáruházunkban Ön is beszerezheti nagyon kedvező áron. Meglátja, nem fogja megbánni, hiszen az egészség mindennél fontosabb, de a tárgyak épsége is igen lényeges.