Stílusos gyertyatartóA környezettudatos vásárló minden téren odafigyel arra, hogy olyan termékeket válasszon, smelyek az őket körülvevő világot nem szennyezik tovább.

A fenntarthatóság jegyében születtek a Bartha Handmade tárgyai, így a gyertyatartó anyaga is természetes, hiszen elkészítéséhez a rozsdamentes acélt és a vörösrezet vették alapul. Az itt megvásárolható tárgyak készítőinek fontos, hogy újrahasznosítható anyagokkal dolgozzanak, mert ezek környezetkímélőek, ugyanakkor időtállóak is. Egyetlen termék sem tartalmaz műanyagot, és a színesfém mellett csak fát használnak a termékek kivitelezéséhez. A gyertyatartó különlegességek az egyszerű, letisztult stílust képviselik, és éppen ez az, ami olyan vonzóvá teszi ezeket.

A környezettudatosság jegyében a tárgyak készítői igyekszenek a legkisebb anyagfelesleggel dolgozni, valamint a csomagoláshoz is újrahasznosítható anyagokat használnak. Igazán megnyugtató érzés, ha tudjuk, hogy természetes anyokat viszünk be otthonunkba. Támogassa Ön is tiszta bolygót azáltal, hogy újrahasznosítható anyagú termékeket vásárol!