Greffe de cheveuxGreffe de cheveuxA FUE hajbeültetési módszerprémium minőséget biztosít a kopaszodó személyek számára. A módszer ultrafinom technikát jelent, amely sikeres műtéti eredményt, hatékony hajnövekedést kínál a páciensek számára. A greffe de cheveux, azaz hajátültetés, során nagymennyiségű haj átültetésére van lehetőség.

A FUE technika egyenkénti kihúzással, vagy a fejbőcsíkból nyert graftok felhasználásával történik. A graftok teljes épségben kerülnek átültetésre, így biztosítva a hajszálak teljes értékű növekedését. A greffe de cheveux specialista kiemelt tapasztalattal rendelkezik az adott területen, precíz munkával végzi a hajszálak átültetését.

A kinyert graftok esetén rendkívül fontos, hogy a hajtüszők ne sérüljenek, ugyanis az átmetszett graftok beültetésével gyengébb hajnövekedés várható. A greffe de cheveux folyamán akár 5% alatti transzekciós, azaz átmetszési arány érhető el, amely érdemben nem befolyásolja az eredményt. A hajbeültetés rövid műtéti időt, valamint kevés kellemetlenséget jelent a páciensek számára.