Greffe de cheveuxGreffe de cheveuxSzámtalan dolog vezethet erőteljes hajhulláshoz, ami kopaszodást eredményez. A hajhagymák pusztulását okozhatja hideg is, de a hajlakkokban, hajzselékben levő vegyszerek is károsak lehetnek. Persze a leggyakoribb ok még mindig a genetikai hajlam.

A Greffe de cheveux egyik nagy előnye, hogy a sikeresen beültetett hajszálak nem fognak többé elhalni, így a beavatkozás után nem fog ismét jelentkezni a probléma. A Greffe de cheveux régóta használt és bevált eljárás, azonban csak abban az esetben végezhető el, ha a páciens nem teljesen kopasz.

Szükség van genetikailag teljesen azonos hajszálakra és ezt a csak a kezelendő személy tudja biztosítani. Idegen hajszálak beültetése esetén igen nagy a kilökődés valószínűsége, ugyanis az immunrendszer veszélyes behatolóként érzékeli az eltérő genetikai jellemzőkkel rendelkező hajszálak gyökereit, ezért elpusztítja azokat.

A Greffe de cheveux Magyarország több szépészeti beavatkozással foglalkozó klinikáján is elvégezhető. Jelentkezzen bátran, ha Önnek is gondot okoz a kopaszodás!