FüggönyökManapság, a lakberendezés világában a minimál stílus hódít a leginkább, méghozzá nem minden ok nélkül. A minimalista formatervezés a függönyök világában is maximálisan megjelenik, amit leginkább az úgynevezett spagetti modell bizonyít a legjobban.

Egyre növekvő népszerűségét annak a tulajdonságának köszönheti, hogy remekül passzol a modern lakások atmoszférájához. Sokan úgy gondolják, hogy a szóban forgó termék esztétikai értéke jóval nagyobb, mint a praktikus funkciója és talán ez igaz is, hiszen a spagetti függöny elsősorban nem a fény kizárásáért felel, hanem a szobába belépő vendégeink lenyűgözéséért.

A prémium kategóriába tartozó darabok mindegyike magas minőségű, roppant elegáns és felbecsülhetetlen, semmihez sem hasonlító hangulatot áraszt.

A sejtelemes, már-már érzéki atmoszférájú függöny térválasztóként is tökéletesen megállja a helyét, a közelében eltöltött romantikus pillanatok pedig még inkább élvezetesek lesznek majd. A 10 méter belmagasságig beszerezhető függönyök színe pedig szinte nem ismer határt!