Légtisztító, párátlanítóMára már a legtöbb étteremben tilos a dohányzás hazánkban. De ezen felül az ételszagokat sem igen kedvelik a vendégek. Különösen azt nem, hogy miután elhagyják az éttermet, a ruhájukon érezhető legyen a konyhaszag. Ezért kiemelten fontos az étteremben és a konyhában is a légtisztítás.

Legyen bármennyire ízletes egy ebéd, a ruhánkba beszívódó konyhaszagot senki sem kedveli. Márpedig az olajban sütésnek és minden egyéb étel elkészítésének is szaga van. Ez semlegesíthető az éttermi és konyhai légtisztítás során. Így senki sem mondja meg, hogy az illető hol ebédelt.

A konyhaszag nem káros, csak kellemetlen. De a légtisztítás abban is segít, hogy ha esetleg a terem nem jól szellőztethető, akkor is friss levegő legyen benn folyamatosan. Ahhoz, hogy az ember kellemesen érezze magát egy helyiségben, elengedhetetlen a tiszta levegő.

Ugyanis a készülékben található szűrőknek köszönhetően eltávolításra kerül minden illat, és friss levegő tölti meg a teret, ami kellemes érzést biztosít a benn tartózkodóknak.