Jó minőségű legyen a pneumatikus csőJó minőségű legyen a pneumatikus csőManapság már számtalan modellű, szerkezetű, méretű, színű és anyagú pneumatikavezetéket lehet megvenni. Az utóbbi kvalitást tekintve a pneumatikus cső több csoportra is osztható. Az egyik legelterjedtebbnek a poliamid (PA) fajta mondható, amely számos esetben tökéletes megoldásnak bizonyul.

Ez a modell hihetetlen ellenálló képességgel rendelkezik. Legyen szó akár a nyomás-, hőmérséklet- és mechanikai terhelésekről, ez a modell bizonyítani tudja, hogy miért is döntenek sokan emellett a fajta mellett. A hőmérsékletet tekintve tartósságát mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy ez a pneumatikus cső gondmentes biztonságot garantál -60°C és +100°C között is.

Üzemi nyomása -0,95 és 44 bar között mozog, melynek köszönhetően rengeteg területen lehet ezt használni. A hasonló kvalitásokkal rendelkező poliamid anyagú pneumatikus cső megvásárolható a http://www.hafner-pneumatika.com/pneumatika-csovek weboldalon. Ez a webáruház több éve foglalkozik a pneumatikára alapuló fontosabb termékek gyártásával és forgalmazásával is.