Fogfájás csillapításaSok kellemetlen fájdalom létezik a világon, de talán egyik se annyira erőteljes, mint egy lyukas fogból kiható érzés.

Ha minden vágya, hogy a fogfájás csillapítása a lehető leggyorsabban menjen végbe, akkor érdemes mindig magánál tartania a megfelelő gyógyszereket. Sokszor előfordul az a gyötrelmekkel teli szituáció, hogy a fájdalom a legfurcsább időpontokban jelentkezik, például az éjszaka kellős közepén vagy a vasárnapi ebéd közben. Ilyenkor rendszerint nincs lehetőség arra, hogy a fogfájás csillapítása szakember beavatkozásával valósuljon meg, hiszen a rendelési időn kívül szinte lehetetlen olyan orvost keríteni, aki az igényeknek megfelelően tudja ellátni a beteg fog körüli teendőket.

Ha sikerül is találni egyet, aki megvizsgálja a fájdalomtól sajgó fogsort, akkor sem biztos, hogy azonnal elvégzi a szükséges beavatkozást. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy fel legyen szerelkezve azokkal a tablettákkal és egyéb készítményekkel, amelyek bárhol, bármikor lehetővé teszik, hogy a fogfájás csillapítása azonnal megtörténjen.