TortagyertyaA gyermekek szeretik a meséket, amelyekből kiemelnek egy-egy mesehőst. A kicsik szobájában a mai világban megtalálható legalább 2-3 darab Elsa hercegnő baba, különböző Disney-figurák és még a Trollok is ott virítanak a gyermekek ágyában, ablakában.

A tortagyertya óriási szerepet játszik a csemeték születésnapján, hiszen mindenképpen olyan változatot szeretne belőle, ami a kedvenc meséjéből való. A cukissagok.hu webáruházban kedvére válogathat a Trolls 2D-s figurák közül, de a Mickey és Minnie egér tortagyertya is megtalálható a kínálatban. Továbbá, a választék részét képezi a Star Wars szálas gyertya, a Verdák, a Pókember, a Peppa, a Frozen 2D és a Mancs őrjárat gyertya is.

Az egész kínálatot nagyon nehéz lenne felsorolni, hiszen számos focicsapat, hercegnős és Marvel filmes tortagyertya is megrendelhető az áruházból. A tortagyertya állhat számjegyekből is, amelyek még mindig nem mentek ki a divatból. Egy felnőttnek a tortájára leginkább szálas vagy számjegyes gyertyát szoktak tenni. A mesefigurás, focicsapatos és filmes tortagyertya inkább a kicsik kedvence.

Ha a speciális kiegészítőn kívül másféle terméket is szeretne vásárolni, akkor az oldalon a kiválasztott árucikkeket helyezze a kosarába! Így nem vesznek el az előzően kiválasztott figurák és tortadíszek. A gyermekeknek szánt születésnapi tortára rendelhet csokoládéból készült díszeket is, amelyek a különböző tortagyertya változatok és cukorgyöngyök mellett, nagyon jól mutatnak. Lepje meg gyermekét egy szépen feldíszített, ehető díszítésekkel ékesített, mesefigurás, gyertyás születésnapi tortával!