Egyedi, festett ajtóEgyedi, festett ajtóAmennyiben azon gondolkodik, hogy mégis honnan tudna a pénzéért kiváló minőségű ajtót vásárolni, nem kell továbbra is agyalnia! Az oldalra kattintva számos beltéri ajtó között válogathat, jó áron.

Ami azonban egyre nagyobb teret nyer, az a festett ajtó, hiszen a több rétegű festésnek köszönhetően, olyan jó minőség érhető el, hogy sohasem igényel majd újrafestést. Ez nagy megkönnyebbülést jelenthet azok számára, akiknek előzőleg rossz tapasztalatuk volt a festett ajtók tartósságával kapcsolatban.

Amellett, hogy remekül van lefestve, UV álló felület is jellemzi ezt a modellt. A gyártók odafigyeltek arra, hogy minden téren a lehető legjobb eredményeket érjék el, ugyanis a vásárlók véleménye mindennél fontosabb.

Ha végre szeretne korrekt áron rendelni a festett ajtó vagy egyéb típusok között, itt az alkalom! Nézzen szét a Tisza Ajtó oldalán és válassza ki azt, amelyik feldobja az otthona hangulatát! A profi csapat az ajtók beszerelését és szállítását is vállalja, amennyiben szeretné mihamarabb lebonyolítani a dolgokat.