Vízszerelő 6. kerületA több vízmelegítőből álló berendezéseket elsősorban olyan kereskedelmi vagy ipari épületek használják, ahol bizonyos időtartamok alatt nagymennyiségű melegvíz-fogyasztás várható. Előnyösnek tartja a vízszerelő 6. kerület területén, ha az ott élők olyan nagyobb volumenű készülékeket is beszereznek a bojlerek mellé, mint például a hidromasszázs kád.

Az ivóvíz rendszernek a kialakításakor nagy figyelmet kell fordítani a pontos igények teljes felmérésére. Amennyiben segítségre van szüksége, a várható elhasznált melegvíz mennyiség meghatározásához, segít a vízszerelő 6. kerület minden lakosának. Több vízmelegítő telepítésére két elsődleges módszer használható, amelyek nagyon hasonlóak: sorozatos és a párhuzamos csatlakoztatás.

A vízszerelő 6. kerület szakemberének véleménye szerint, ezek mindegyikének megvannak a saját előnyei és hátrányai, a kívánt eredménytől függően. Amikor a vízmelegítőket sorozatosan csatlakoztatják, a hideg víz mindegyik tartályon átfolyik. Normál körülmények között a sorozatban lévő első tartály végzi a melegítés legnagyobb részét.