Fehérjepor kezdőknek.Fehérjepor kezdőknek.Az egészséges élet hívei bizony mindent egészségesen szeretnének fogyasztani. A napi étrendjük leginkább gyümölcsleveken, zöldségleveken és vízen alapszik, de a rengeteg gyümölcs, zöldség, gabonaféle és hús mellett, az édesség fogyasztása is egészséges alapanyagokból tevődik össze. A fehérjepor sütéshez is használható, hiszen akár a cukor és a liszt helyett is beletehetjük a sütik tésztájába. Természetesen, az internet is segítséget nyújthat néhány egészségesebb recept elsajátításában. Miért ne süthetnénk fehérjeporból süteményt? Nem hizlal, rengeteg fehérjét tartalmaz, igazi energiabomba, ráadásul mesterséges cukrok nélkül. A süteménybe, akár zabot és különböző gabonaféléket is beletehetünk. Természetesen a fehérjeport nemcsak sportolók használhatják, hanem hobbisportolók is. A fehérjék építőkövei az aminosavak. Ezek emésztés nélkül jutnak be a véráramba. A fehérjék felgyorsítják a regenerációt, javul a teljesítményünk és az erőnk, de még a koncentrációt is növeli. A fehérjepor népszerű és finom is, hiszen tejből készül.