Előbb-utóbb el kell dönteni, hogy mi éri meg jobban? Még éveken keresztül fizetni a lakbért vagy saját lakást vásárolni? A belvároshoz képest, az új építésű lakások Budapest félreeső zónájában találhatóak, a Kelenligetben. Miért jó ez? Mivel távolabb van a zajtól és közelebb van a zöldövezethez.

A természet közelsége fontos szempont volt a lakópark kialakításakor. Egy nagyvárosi lakóparkról van szó, ám ez közel sem azt jelenti, hogy a betondzsungelből betondzsungelbe költözik az, aki itt vásárol lakást.

Bár nem a belváros szívében található, mégis néhány perc alatt ott lehetünk, hogyha valamilyen dolgunk akad. Minden lakónak saját parkolóhely jár, ezért nem kell sem hétköznap, sem hétvégén a parkolás miatt idegeskedni.

Az új építésű lakások Budapest esetében számos előnnyel járnak, hiszen a régi épületeket már jól ismeri mindenki. Szinte mindig renoválással kell kezdeni, viszont a rejtett hibákra sok esetben csak hónapok múlva derül fény. Viszont az új építésű lakások Budapest városában ez teljesen kizárt.