A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálataAz emberek úgy gondolják, hogy már mindent tudnak. Ez sajnos nem így van, hiszen a bolygónk rengeteg olyan titkot rejt még, amire sajnos a legmodernebb tudomány sem tud megfejtést találni. A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata leírja, hogy nemcsak a Gizai piramisok léteznek.

Tény, hogy mindenki ezeket ismeri, hiszen úgy tartják, hogy a legrégebbi példányok, azonban világszerte megtalálhatóak a hasonló építmények. Ez felveti azt a kérdést, hogy miként volt kapcsolat a kontinensek között, hiszen azokat elválasztották az óceánok.

Esetleg úgy építették fel az emberek a piramisokat, hogy egyáltalán nem volt fogalmuk egymás kultúrájáról és teljesen véletlenül hasonlítanak egymásra? Netán nem is emberkéz építette fel ezeket a hatalmas szerkezeteket? A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata minden kérdésre megpróbál megválaszolni. Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy elhiszi-e a szerzőnek az írását vagy sem. Időtöltésnek mindenképpen jó ötlet, hiszen magával ragadja az olvasót.