Elektromos konvektorA fűtés korszerűsítésének első lépése a piaci kínálat átvizsgálása kell legyen. Az utóbbi években ugyanis rengeteg újdonság látott napvilágot. Az innovatív technológiára épülő fűtőtestek közül, említést érdemel az elektromos konvektor és az infrapanel is.

Mindkét készüléknek az a legnagyobb előnye, hogy nem foglal nagy helyet, így bárhol használható. Ugyanolyan praktikusak a nagyvárosok lakónegyedeiben, mint az erdő közepén található hétvégi házakban.

Az elektromos konvektor nem fogyaszt sok energiát, hiszen ma már elvárás egy ilyen berendezéstől a hatékony és energiatakarékos működés. A kisebb energiafelhasználás ellenére is pillanatok alatt kellemes hőmérsékletet teremt a lakásban.

A kisebb helyiségek fűtésére önállóan is alkalmas egy elektromos konvektor, viszont a nagyobb házakban is jól használható segédfűtésként. A fűtési szezon előtti hidegebb nyár végi estéken sem kell fagyoskodni a takaró alatt. A fali elektromos konvektor a modern fűtőtestek egyik legkiválóbb darabja, tegye próbára Ön is!