Elektromos hősugárzóVannak helyzetek, amikor nem lehet megvárni a jó időt, muszáj elkezdeni a belső felújítást, vagy épp folyamatban van, de az idő ennek már nem kedvez. Így nehezebben szárad minden és melegre van szükség, amihez nem elegendő a fűtőtest, így az optimális alternatívát az elektromos hősugárzó jelenti.

Praktikus szerkezetének köszönhetően, könnyen hordozható, beépített termosztátja miatt nem igényli a hőmérsékletszabályozást, hiszen automatikusan kikapcsol a szerkezet, a beállított és elért hőmérséklet esetén.

Egy kontroll lámpa jelzi, amikor a készülék fűtőelemei aktívak. Zárt területeken is kiválóan használható, hiszen a meleg levegő előállításához nem használ oxigént, így olyan helyeken is elhelyezhető, ahol nem megoldott a szellőztetés.

Csőcsatlakozása megfelelően hőszigetelt és a meleg levegő optimális elosztásáról gondoskodik a kifúvórács. Az elektromos hősugárzó azonos változatai egymásra rakhatóak, így könnyen tárolhatóak, illetve szállíthatóak, valamint különösen csekély karbantartást igényelnek.