Ellenáll a nedvességnekA hidegburkolatok sokkal elterjedtebbek a fürdőszobában, mint a meleg változatok. Ennek oka igencsak egyszerű, ami a nedvesség. A vízálló laminált padló segítségével, stílusos környezetet lehet teremteni a fürdőszobában, mivel nem a megszokott hideg kerámialapok kerülnek lerakásra.

Ezt a megoldást testesíti meg a Magic Floor, ami kinézetre nagyon hasonlít az elegáns és stílusos svédpadlóra, csupán más tulajdonságokkal rendelkeznek.

De ha természetesebb megoldást szeretnénk választani, akkor érdemes olyan fafajták között keresgélni, amelyek felveszik a versenyt a vízálló laminált padlókkal. Például a bambusz vagy egyéb trópusi fából készült padló sokkal jobban bírja a vizet, mintha az európai fafajták egyike került volna felhasználásra.

A trópusokon sokat esik az eső és nagy a páratartalom is, ezért a fák szerkezete olajosabb, ami ellenáll a nedvességnek akkor is, hogyha padló készül belőlük. Bár ez valamivel költségesebb megoldás, mint a vízálló laminált padló Magic Floor típusa. Bármelyikre is essen a választás, a nagyszerű dizájn garantált.