Lignit rendelésA fiatalkori barnakőszén fűtőanyagként való felhasználása az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis egy nagyon jó fűtőértékű és olcsó megoldást kínál a vegyestüzelésű kazánok, cserépkályhák és kandallók tulajdonosainak. Az internetnek hála pedig, a lignit rendelés már online is elintézhető, hiszen a Mátrabrikett Kft. a saját honlapján is be tudja mutatni, valamint elérhetővé tudja tenni a sajátfejlesztésű lignit brikett termékét.

Az ajánlatuk abban egyedülálló, hogy az általuk kínált brikett szalma kötőanyaggal készül, ami egyrészt lehetővé teszi, hogy ne roncsolódjon szállítás, rakodás közben, másrészt pedig azt is biztosítani tudja, hogy felhasználáskor ne kerüljön káros anyag a levegőbe.

Ez a két szempont nagyon lényeges, hiszen mindenki azt szeretné, hogy pontosan azt kapja, amit a lignit rendelés ígér és nem jó néhány százalék használhatatlan morzsalékot, illetve a környezetvédelem is egyre többek szívügye. A Mátrabrikett esetében a lignit rendelés kétféle kiszerelésre vonatkozhat, 25 kg-os vagy pedig big bag zsákos megoldást lehet választani.

A lignit ár kedvezőbb, ha valaki a nagyobb kiszerelés mellett dönt, azonban ha szeretné követni a pontos fogyasztást, akkor a 25 kilós kiszerelés ebben nagyobb segítséget tud nyújtani. Ugyanakkor, a lignit ár elbírálásakor azt is figyelembe kell venni, hogy a más, nem szalma kötőanyagot tartalmazó termékekkel szemben, itt lényegében a teljes mennyiség felhasználható, így csak azért kell fizetni, ami tényleg hasznot hoz.

Belátható, hogy a Mátrabrikett díjszabásai nemcsak kedvezőek, hanem nagyon korrektek is, ezért érdemes tőlük beszerezni ezt a remek tüzelőt. A kiszállítást megoldják az ország egész területére, 5 munkanapon belül, így ha nincs lehetőség nagyobb mennyiség tárolására, vagy egy hidegebb, véget érni nem akaró tél miatt utánpótlásra van szükség, akkor a fűtőszezon közepén is nyugodtan lehet rendelni, mert garantáltan időben meg fog érkezni a rakomány és a lignit ár is ugyanaz lesz, mint az első vásárláskor.