Csíráztató tálNagyon örvendetes, ha növekedni látjuk az általunk elültetett magokat. A csíráztató tál révén, gyakran lehet részünk ebben a meglepetésben, ezért gondolkodjunk el a megvásárlásán!

Az Ökopolc oldala most lehetőséget biztosít erre. Nézzük meg a kínálatot, majd döntsük el, hogy műanyagból vagy kerámiából készült típust szeretnénk! Mindkettő jól fog mutatni az ablakpárkányon, a teraszon vagy az erkélyen. A csíráztató tál fillérekért megkapható, tehát nyugodtan vehetünk belőle egyszerre többet is.

Mivel kis helyen elfér, ezért rengeteg tálat rakhatunk egymás mellé. Lényeges, hogy rendszeresen öntözzük a magokat, mert így sokkal szebbek lesznek a hajtások. A szendvicshez is fogyaszthatjuk, hiszen nagyon egészségesek. Az internetes áruházban kaphatóak még magok is, a csíráztató tál mellett.

Nem lesz egyszerű kiválasztani a gazdag kínálatból, hogy melyiket rendeljük meg. Ennek ellenére próbáljunk ki többet, hogy rájöjjünk, melyik ízlik a legjobban! Garantáltan nem fogja megbánni senki a döntését!