Kisbaba ruhákSokszor hallani, hogy a kislányokat milyen egyszerű öltöztetni, hiszen olyan nagyon széles a választék a ruhácskák között. A kislányoknak való kisbaba ruhák piaca igen széles, viszont nem mindig találják meg azt a szülők, amely igazán passzolna a picire. Miért is lehet ez?

Például ha a kis szoknyás ruhácskákat tekinti át, akkor láthatja, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenkinek való van. Azonban a gyakorlatban nem mindig praktikus az ilyen ruha. Amikor még picike a baba, és még nem forog, akkor a kis ruhácskák nem mutatnak úgy rajta, ahogyan azok a katalógusokban kinéznek. Ráadásul amikor felveszik a kicsit, akkor az egész a nyakába csúszik fel. Ezért gondolják tévesen úgy a szülők, hogy majd később jó lesz.

Az igazság az, hogy amíg hosszabb ideig nem bír egyedül stabilan járni, addig az áhított kisbaba ruhák nem úgy néznek ki a valóságban, mint ahogyan azt képzelné. Hiszen amikor forogna, akadályozza, amikor mászna, akkor rátérdel, amikor meg a felállást gyakorolja, akkor a szélére lép.