Jókedvűen telik az időFontos, hogy a szabadidő önfeledten teljen. Az osztálykirándulás nem a megérkezéskor kezdődik, hanem rögtön akkor, amikor felszállunk a buszra. Hogyha kellemesen telik az út, az kihat az egész kirándulásra, mert a hazaindulás sem lesz olyan gyötrelmes.

Tudjuk, hogy mennyire fontos a biztonság, ezért tapasztalt sofőrök vezetik a járműveket. Törekszünk arra, hogy minden rendben legyen az út során, hiszen azt szeretnénk, ha a következő osztálykirándulás alkalmával is minket választana. Gyakran tartanak a buszozástól, mert a több órás ülés nagyon fárasztó és kényelmetlen.

Viszont az autóbuszokon állítható ülések biztosítják a megfelelő pozíciót. A klímának hála, nem kell szenvedni a melegtől vagy a hidegtől, mindig ideális a hőmérséklet. Kipihenten fog megérkezni a célhoz.

Bár tapasztalataink szerint, a fiatal korosztály az úton sem pihen és ez adja meg a varázsát az osztálykirándulás hangulatának, az önfeledt jókedv és kacagás. 16 autóbusszal szolgáljuk ki az igényeket, amelyek kilenctől egészen 57 fő szállítására képesek. Segítségünkkel kiválaszthatja a megfelelő járműt!