Ügyintézéshez rendszerint szükség szokott lenni a pontos céges adatokra. Ezek nem lehetnek régebbiek, mint 1 hónap, mivel ebben az esetben, például a bankban már nem fogják elfogadni az ilyen dokumentumokat.

Gyorsan és egyszerűen megvalósítható a cégkivonat letöltés, amit utána kinyomtathatunk, hogyha arra van szükség. De a hitelescegkivonat.com weboldalról a cégkivonat letöltés Es3 formátumban is megvalósítható.

Ez tartalmazza azt a digitális aláírást, amire mindenképp szükség van a banki ügyintézés esetén. Ezzel a módszerrel még a nyomtatással sem kell tölteni az időt. Akinek 30 napnál nem régebbi dokumentumra van szüksége, az mindenképp jól jár a cégkivonat letöltés lehetőségével. A weboldalon megtalálhatóak az árak, amelyek a különféle típusokra vonatkoznak.

A magyaron kívül, német, angol és francia nyelven is kivitelezhető a cégkivonat letöltés. Az idegen nyelvű dokumentumok esetén, érdemes az apostille változatot választani, mert így külföldön is elfogadják az adatokat. Az pontos árlista szintén megtalálható a hitelescegkiconat.com oldalon.