Buborék showA buborékokat minden gyermek imádja. Legyenek kicsik vagy nagyok, színesek, kerekek vagy fura formájúak, a csemetéket egyszerűen elvarázsolják. Így, ha egy nagyobb rendezvény vagy családi összejövetel alkalmával az a kérdés, hogy mivel lehetne lekötni a legkisebbeket, akkor egyértelműen a buborék show a legjobb választás.

Ezt a remek programot a musor-iroda.hu profi munkatársai biztosíthatják, igények és az esemény jellegétől, méretétől függően. Családias rendezvényekre a Bubikavalkád nevű szolgáltatásukkal szoktak érkezni, aminek keretén belül, 3 órán keresztül szórakoztatja a kicsiket egy bubifújó mester.

Gyereknapi eseményekre, falunapokra a Bubi Show műsorral készülnek, ami egy 30 perces előadás, zenére koreografálva, bubimesterrel és bubifújó géppel. A legnagyobb buborék show pedig a Bubikánaán, ami 4 órás látványosság és közben a nagyobb gyermekeknek lehetőséget kínálnak az óriásbuborék készítés kipróbálására. Ezt kimondottan nagyobb volumenű fesztiválokra, ünnepségekre ajánlják.