Bogyó és Babóca társasjátékA Bogyó és Babóca című rajzfilmsorozat nagyon közkedvelt a gyerekek körében. Ennek alapján jött létre a szintén nagy népszerűségnek örvendő Bogyó és Babóca társasjáték, aminek több fajtája is létezik. Van a klasszikus Ki nevet a végén? típusú, illetve olyan, ami az évszakokról szól, kirándulásos témájú, oviról és szülinapról szóló stb.

A gyártók az egészen kis korosztályra is gondoltak, ugyanis a boltokban már megjelent a Bogyó és Babóca baba puzzle is. A nagyobbak emlékezőkészségének fejlesztéséről pedig a Memóriaforgó társasjáték gondoskodik, amelyet akár egyedül, de párban, sőt akár többen is játszhatnak. Láthatjuk, hogy ezek egytől egyik nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek mentális előre haladására.

Így azt mondhatjuk, még annak is haszna van, ha a TV-ben nézik ezt a mesét, mert így nagyobb kedvet kapnak majd a Bogyó és Babóca társasjátékokhoz is, így fejlesztve szellemi képességeiket. Ha az Ön gyermeke is szereti ezt a rajzfilmsorozatot, akkor ne habozzon, lepje meg egy ilyen játékkal is, hogy a szemét se rontsa hiába!