Biztonsági hevederVannak olyan munkakörök, amelyek speciális felszerelést igényelnek és pontosan így van az alpintechnika esetében is. Az egyik legfontosabb munkavédelmi eszköz a biztonsági heveder, ami a testi épség megóvása mellett, kényelmet is nyújt a munkavégzés során.

Habár sokféle termék létezik, mindegyikben közös, hogy a fő hangsúly a személyi biztonság megőrzésén van. Egy biztonsági heveder vásárlása könnyen megy, mivel csak meg kell látogatni a weboldalunkat, ahol a részletes leírás mellett, képek is rendelkezésre állnak, hogy könnyebben kiválaszthassa az optimális darabot. Ha véletlenül nincs meg a vágyott termék a raktáron, akkor előrendelhető és jelezzük, hogy mikorra várható a kiszállítása.

Hogy könnyebbé tegyük a választást, a képeken kívül, egy mérettáblázat is rendelkezésre áll, amin minden információ megtalálható, ami a méretre vagy a súlyra vonatkozik. Ne feledje, az élete és egészsége mindennél fontosabb, ezért óvja azokat a biztonsági heveder használatával ott, ahol szükséges, a munkavédelmi előírásoknak megfelelően!