Bizsu boltA bizsukat, illetve az ezeket viselő hölgyeket sokáig nem nézték jó szemmel. Akinek nem nemesfém és drágakő díszítette a nyakát, fülét vagy kezét, azt máris alsóbbrendűnek tekintették és kinézték a társaságból. Ekkor még bizonyára nem is gondolták volna, hogy a bizsu bolt mekkora nagy népszerűségnek fog örvendeni.

Pedig sok esetben már szívesebben nézelődnek az emberek a bizsu bolt kínálatában, mint a drága ékszerek között. Ez nem azért van, mert nincs ugyanolyan értéke egy fehérarany vagy gyémántköves nyakéknek, mint régen, csupán amiatt, mert a műanyag, a fa és a különböző nem nemesfém alapanyagok sokkal nagyobb választékot tesznek lehetővé.

A bizsu bolt is kínál igényes darabokat, amelyeket laikus szemmel meg sem tudunk különböztetni egy drága modelltől, így akkor sem kell lemondani az elegáns megjelenésről, amennyiben itt vásárolunk. Megfigyelhető, hogy már a hírességek is előszeretettel viselnek bizsut, így az sem lehet mondani, hogy csak a vékonyabb pénztárcával rendelkezők választanák ezt az alternatívát.