A KáCsa Audio boltot biztosan ismerik azok, akiknek gyakran szükségük van a legkülönfélébb audio és video tartozékokra. Ebben a shopban számtalan változatú RCA jack kábel beszerezhető, ami ugye nagyon fontos a kifogástalan hangminőség megteremtését illetően. Melyik terméket tanácsos megnézni és beszerezni? A szakértők szerint, minden szempontból remek választás az AudioQuest Angel Jack RCA jack kábel, ami 0,6 méteres változatban vehető meg. Ez egy aszimmetrikus „double balanced” geometriájú vezeték, amelyik tömör PSS ezüst vezetővel, polietilén légcsöves és DBS szigeteléssel, szén-tartalmú NDS zajelnyelő rendszerrel rendelkezik.

Ezek azok az adottságok, amelyek ezt az RCA jack kábel fajtát annyira profivá teszik. A webshopban ez különböző hosszúságokban kapható. A méret nagyon egyszerűen kiválasztható. Ott van még az AudioQuest Evergreen Jack RCA jack kábel is, ami egy dupla-szimmetrikus geometriájú vezeték, ami tömör LGC réz vezetővel és habosított polietilén szigeteléssel bír. Akárcsak a másik modell, ez is több hosszúságban rendelhető meg.

A vezeték megvétele előtt, a vásárlónak pontosan tudnia kell, hogy mit akar. Csakis úgy található meg az a kellék, amelyik minden téren megfelel a követelményeknek. A kiválasztásban segítenek a webshop szakértői. Itt nem mellesleg az RCA dugó, az a gyengeáramú elektromos csatlakozó fajta is megrendelhető, amit a legtöbben előszeretettel alkalmaznak a video és hang jelek átvitelére. Az RCA dugó egy nagyon egyedi eszköz, amit a legjobban a felépítésben lehet megfigyelni.

Ennél a melegpont körül egy sajátos szigetelő matéria veszi körbe az árnyékolást. Ez a korszerű dugó esetében műanyag. Régen, még az első modelleknél, kerámiát használtak a technikusok. Az RCA dugó tartozéknál a papa csatlakozókon a melegpont hosszabb, mint az árnyékolás. A legtöbb RCA dugó fajtánál mind a két végen egy-egy papa csatlakozó van. A mama pár pedig az adott audio készülékben kap helyet. Ezek két gyűrűből épülnek fel. A gyűrűk között ugyanaz a szigetelőanyag van. A vezeték és a dugó is reális áron vehető meg az internetes boltban.