Szinte láthatatlan az iPhone 7 plus üvegfóliaSzinte láthatatlan az iPhone 7 plus üvegfóliaA modern kor egyik nagy csodája a mobiltelefon. A régebbi típusok is már kimondottan hasznos találmányok voltak, de a maiak hihetetlen előnyt nyújthatnak számunkra. Már nem csak a telefonáláson van a hangsúly, hiszen az internetezés is nagy teret kapott. Érdemes azonban kicsit odafigyelni, hogy a készülék több szempontból is biztosan meg legyen védve. A különböző tokok használata már teljesen alap, de az iPhone 7 plus üvegfólia remek kiegészítő lehet. A termék feladata, hogy a képernyőt, amelyik szinte a legérzékenyebb része az egész telefonnak, biztonságban tudja.

Mindezt olyan módon teszi, hogy nem változtatja meg a kinézetet, ami eléggé nagy jelentőséggel bírhat több szempontból is. Az iPhone 7 plus üvegfólia nagyon pontos kidolgozással bír, ahol nagy hangsúlyt fektettek az élek megfelelő lekerekítésére. Ezenkívül még említést érdemel, hogy a modern nano-coating technológiával készült termék 9H keménységgel rendelkezik, s mindezt úgy éri el, hogy a képernyő fényének 99 százalékát átereszti.

Túlzás nélkül elmondható, hogy az iPhone 7 plus üvegfólia egy mérnöki műremek. Sosem készülhetünk fel igazán arra, hogy egy karcolásból adódóan csúnya lesz a mobil front oldala. Mivel ezen keresztül történik maga a készülék vezérlése, hála az érintő technológiának, így meg kell tegyünk mindent azért, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket. Az iPhone 7 plus üvegfólia ebben segítségünkre van. A tervezők megtettek minden tőlük telhetőt, hogy olyan terméket alkossanak, ami elnyeri a tetszésünket, és a legnagyobb biztonságot adja.

Nem csak a karcolások előzhetőek meg ezzel a védőréteggel, hanem az ütésekből eredő rezgéseket is remekül képes elnyelni. Bármikor megeshet, hogy egy hívás során kikapjuk a zsebünkből a mobilt, és az valahogyan kiesik a kezünkből. A legrosszabb eset, amikor a képernyőt éri az ütés, hiszen a többi részt egy tok könnyen megóvhatja. Az iPhone 7 plus üvegfólia azonban, remek tervezésének hála, elnyeli és tompítja a becsapódás során keletkező energiákat, ezzel akár teljesen megvédve a gyári képernyőt.