Activity társasjátékBizonyos gyerekkori játékok örök kedvencek maradnak. Főleg amikor sokan vehetnek részt ugyanabban a játszmában, amit rivális csapatokra oszthatnak. Pontosan ilyen az Activity társasjáték, amibe még a szülők is szívesen beszállnak.

Szinte mindenki ismeri a játék menetét vagy annak a mezőit, ami a rajzolás, a körülírás és a mutogatás. Természetesen a csapattagok ki kell találják, hogy mire gondolt a társuk, még mielőtt lejár az idő. Az Activity társasjáték közkedvelt a családok, a fiatalok illetve az idősebbek körében egyaránt. Kellemes és mulatságos hangulatot teremt, hiszen számtalan vicces helyzet keletkezik a rajzolás vagy a mutogatás esetében. A jókedv és a vidám hangulat minden esetben garantált.

Amennyiben megvásárolná az eredeti Activity társasjátékot, a saseskos.hu webáruházból könnyedén megteheti. A doboz összesen 550 kártyát tartalmaz, ezért az ismétlés és az unalom kizárható. Továbbá tartalmazza még a játéktáblát, a bábut, a homokórát és a játékszabályt. Legkevesebb 3 ember szükséges a játékhoz, azonban a maximum akár 16 is lehet.