Elektromos fűtőpanelAz árammal működő fűtőtestek előnyeit már nagyon régóta ismerik a szakemberek és a felhasználók is. Hatékonyságban egyértelműen remekel az elektromos fűtőpanel, amelyik, mint sok más hasonló fűtőtest, egyenletes meleget bocsát ki. Emiatt is érezhető, hogy a kellék a legmagasabb komfort fokozattal rendelkezik.

A működési elve miatt egyenletesen sugárzó meleget garantál, ami leginkább a cserépkályhához vagy a hagyományos radiátorhoz hasonlít. Akik a teljes kényelemre vágynak, jól teszik, ha az intelligens elektromos fűtőpanel eszközt veszik meg. Ennél az okos szabályozással nagyon egyszerűvé lehet tenni az életet. Miért is annyira jó ez?

Nos, az intelligens szabályzók érzékelik az ablaknyitást és kikapcsolják a fűtést, valamint a jelenlét érzékelők csökkentik a hőmérsékletet, ha nincs senki a helyiségben. Ezzel elképesztően sok pénzt lehet megtakarítani, amire nyilván nagy szükség van télen, amikor a fűtési költségek magasak. Az elektromos fűtőpanel munkáját segíti a programozható termosztát, amelyikkel beállítható az ECO, fagyálló és komfort mód is.