Ékszer webshopHa gyűrűt szeretnénk venni, akkor feltétlenül utána kell járnunk annak, milyen méretre lenne szükség. A döntésben segítséget nyújthat az ékszer webshop felületén lévő mérettáblázat. Itt további hasznos tanácsokat is olvashatunk a választással kapcsolatosan.

Az ujj körfogatának megmérését érdemes naponta többször is elvégezni egy ujjmérővel, mert így több adat áll majd a rendelkezésünkre. Az ékszer webshop szakemberei szerint az az ideális, ha a gyűrű könnyen felcsúszik az ujjra, de levenni már nem olyan könnyen lehet.

Vegyük figyelembe, hogy meleg hatására nőhet a méretünk. Talán az a legbiztonságosabb, ha az ékszer webshop segítségét kérve állapítjuk meg, melyik gyűrű jelentené a legjobb vételt. A gyűrűmérő sor használatával viszonylag egyszerű lesz a pontos méret megállapítása.

Persze akkor sincs baj, ha az internetes áruházból rendelt gyűrű mérete nem felel meg, mert minden esetben lehetőségünk nyílik a cserére. A garanciának köszönhetően az ékszer webshop akkor is felkereshető, ha problémánk merülne fel a termékkel.